Wonen

ontworpen met passie

Tijdloos interieur

Hoe wordt onze woning één geheel? Benutten we de ruimte optimaal? Wat is de meest logische indeling voor onze woning? Welke mogelijkheden zijn er met onze woning? Hoe creëren we een ruimte waar de kinderen chillen? Hoe zorgen we voor een tijdloos interieur? Voorbeelden van vragen van onze klanten.

Stap voor stap creëren we samen jouw interieur en zorgen we voor een stijlvol totaalconcept. Wij zijn een full service ontwerpbureau; voor indelingsontwerp, materialen, lichtplan, meubels en maatwerk, kun je bij ons terecht. We gaan op zoek naar het waarom achter jouw wensen, zijn kritisch en stellen je vragen. Zodat we verrassende, creatieve en tijdloze interieurontwerpen realiseren die aansluiten bij jouw behoefte waar je weer jaren mee vooruit kunt.

Verrassen zit in ons DNA. Wij zorgen altijd voor het ontwerp waar je zelf niet aan had gedacht. Met 3D visualisaties delen wij onze ideeën zodat je direct de impact op de ruimte ervaart. Met een netwerk aan specialisten geven we je inzicht in het bouwkundige deel, de bouwkosten en de inrichting. We maken jouw wensen concreet, van idee tot en met realisatie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? We verrassen je graag.

Indeling 3d

Werkwijze

Stap voor stap creëren we samen jouw interieur en komen we tot een totaalconcept. Vanaf het creatieve idee tot aan de realisatie begeleiden wij jou bij elke fase, zodat ideeën werkelijkheid worden.

1

Kick-off

Om jouw wensen goed te begrijpen, vragen we je huiswerk te doen zoals het opvragen van bouwtekeningen en het verzamelen van sfeerbeelden. Samen met onze intake vragenlijst bespreken we dit zodat we begrijpen wat de vraag achter de vraag is..

2

Indelingsontwerp in 3D

Op basis van de kick-off maken we een moodboard en twee interieurvoorstellen in 3D; voorstellen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Je zult zien dat je altijd verrast wordt met nieuwe en mooie indelingsvarianten. De indelingsvoorstellen zijn op schaal en voorzien van maatvoering. Samen kiezen we dat voorstel wat het beste past.

3

Bouwtechnische toetsing

In ons netwerk beschikken we over diverse bouwspecialisten die al in een vroegtijdig stadium de kosten en haalbaarheid van het ontwerp toetsen. Wel zo handig als je gaat verbouwen.

4

Lichtplan

Op basis van het gekozen ontwerp maken we het lichtplan waarin we basis-, functionele-, en sfeerverlichting verwerken. In het lichtplan geven we electra punten en eventuele oplossingen voor extra punten aan.

5

Kleuren en materialen in 3D

We maken een selectie van de materialen voor vloeren, keuken, raam- en wandbekleding. Deze verwerken we in de 3D zodat je een beeld krijgt van het geheel.

6

Maatwerk ontwerp

Maatwerk maakt een interieur uniek en zorgt voor optimale benutting van de ruimte. Denk aan inbouwkasten, erkerbanken, stalen deuren of keukens. Wij maken de technische tekening voor de interieurbouwer. Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners in keuken-, en interieurbouw.

7

Meubeloverzicht

We zorgen voor een overzicht van de meubels uit het ontwerp. Eventueel regelen we ook de inkoop.

Interieurdesign woningen
Eettafel kuipstoelen

Spreekt onze werkwijze je aan en ben je op zoek naar verrassing en ontzorging? Dan horen we graag van je.

Scroll naar boven