Kantoorstyling

Ontworpen met passie

De puntjes op de i

Is je kantoorpand verbouwd? De muren staan, de ruimtes zijn ingedeeld, maar je kantoor is nog niet helemaal ‘af’? Ben je net verhuisd naar een nieuw pand en kijk je tegen lege ruimtes aan? Voelen de ruimtes kaal, inspiratieloos en is de uitstraling naar klanten is niet optimaal?

Je bent op zoek naar een andere inrichting die klopt bij wat je uit wil stralen.  Maar wie uit je team moet dit gaan doen? Wie heeft hier tijd voor? Wij bieden de oplossing. Met een perfecte kantoorinrichting maken we jouw kantoor ‘af’.

Wij zorgen voor het concept, selecteren daarbij de meubels, kleuren en materialen zodat het geheel klopt. Natuurlijk ontvang je een duidelijk kostenoverzicht en indien gewenst coördineren de uitvoering. Volledig ontzorgd dus!

Interieurontwerp Kantoor

volledige ontzorging

Wat betekent dit?

Inspirerend en praktisch

Werkwijze kantoorstyling

Onze kantoorstylingdienst biedt de finishing touch voor jouw kantoor. Met aandacht voor jouw merkidentiteit, de gewenste uitstraling en sfeer, creëren we een stijlconcept met de juiste materialen en meubels, alles binnen het budget. Wij visualiseren het eindresultaat en ontzorgen je in het gehele proces, van concept tot inkoop en realisatie, zodat jij kunt focussen op ondernemen. Na onze kennismaking, maken we een offerte en starten we de werkwijze.

1

Kick-off

Vooraf ontvangen we graag de bouwtekeningen, sfeerbeelden en huisstijl, het budget en de wensenlijst. Na de kick-off gaan we aan de slag en werken we onze ideeën uit in een 3D realistische weergave van de kantooromgeving. Na jou ‘go’ volgt fase 3.

2

Begroting, inkoop en realisatie van meubels en materialen

Je ontvang van ons een begroting van het interieur passende in het budget. We kopen voor je in en regelen de realisatie.

3

Offerte voor de inrichting

Op basis van het door jou goedgekeurde ontwerp, ontvang je een detail offerte waarop je exact ziet wat de kosten van de meubels en eventueel de materialen zijn. Uiteraard binnen het budget.

4

Inkoop en realisatie

Na een go op de offerte, gaan we het ook voor je regelen. We kopen de meubels, coördineren levering en inrichting zodat jij je werk kunt blijven doen.

Spreekt onze werkwijze je aan en ben je op zoek naar oplossingen en ontzorgen? Dan horen we graag van je.

Scroll naar boven