Kantoorontwerp

ontworpen met passie

Een nieuw kantoor

Bij de groei van je bedrijf ontstaan nieuwe behoeften voor de werkomgeving. Wij begrijpen de noodzaak van een kantoorruimte die perfect aansluit bij je bedrijf en kijken kritisch naar de beschikbare vierkante meters. Zijn ze te ruim of te beperkt? Is de ruimte efficiënt ingedeeld, of voelt het als een doolhof door verschuivingen en groei?

We creëren jouw nieuwe kantoor en zorgen voor een passend totaalconcept. Wij ontwerpen het plan en regelen alles wat erbij komt kijken. Van het aanvragen van offertes, opstellen van de begroting tot de realisatie.

Wij verassen je met oplossingen waar je zelf niet aan had gedacht. Met 3D visualisaties van de ruimte presenteren wij onze ideeën zodat je direct ziet wat de impact is. In onze Studio werken we samen met bouwkundige specialisten en beschikken we over een groot netwerk aan professionals waarmee we ook de haalbaarheid en uitvoerbaarheid toetsen.

Een goed doordacht kantoorinterieur weerspiegelt de waarden en ambities van je bedrijf. En daar helpen wij jou mee, van concept tot realisatie, compleet ontzorgd.

Interieurontwerp Kantoor

Werkwijze

Van concept tot realisatie, wij zorgen voor een vlekkeloze transformatie van je kantoorruimte, zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten. Na onze kennismaking en akkoord op de offerte, starten we onderstaand proces.

1

Kick-off

Vooraf ontvangen we graag de bouwtekeningen, sfeerbeelden en huisstijl, het budget en de wensenlijst.

2

Indelingsontwerp in 3D

Op basis van de kick-off maken we een moodboard en twee interieurvoorstellen in 3D; de voorstellen waar je zelf niet meteen aan hebt gedacht. Je zult zien dat je hier altijd verrast wordt met nieuwe en mooie indelingsvarianten. De indelingsvoorstellen zijn op schaal en voorzien van maatvoering. Samen kiezen we het voorstel wat het best past.

3

Lichtplan

Op basis van het gekozen ontwerp maken we het lichtplan waarin we basis-, functionele-, en sfeerverlichting verwerken. In het lichtplan geven we de electra punten en suggesties voor het type armatuur aan.

4

Kleuren en materialen in 3D

We maken een selectie van de materialen voor bijvoorbeeld vloeren, wanden en ramen, en kantoormeubelen. Deze verwerken we in de 3D zodat je naast de materiaalstalen beschikt over een realistische weergave het kantoor.

5

Maatwerk ontwerp

Maatwerk maakt zorgt voor optimale benutting van de ruimte. Wij maken het ontwerp, selecteren de materialen en maken de technische tekening voor de interieurbouwer. Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners in interieurbouw.

6

Begroting, inkoop en realisatie van meubels en materialen

Je ontvang van ons een begroting passende in het budget. We kopen voor je in en regelen de realisatie.

Klaar voor een kantooromgeving die echt bij je past en klaar om de hele organisatie en planning uit handen te geven? Neem contact met ons op voor een inspirerend kantoorontwerp op maat.

Scroll naar boven