Studio

Uniek en op maat

Creatieve ontwerpen

Wij zijn een persoonlijke interieurontwerp studio voor wonen en werken. Samen met jou zorgen wij voor unieke interieurs op maat met een duurzaam en tijdloos karakter.

Wij gaan een stapje verder, nemen de tijd om te begrijpen wat voor jou écht belangrijk is, vragen door naar de vraag achter de vraag en gebruiken onze creativiteit om originele ontwerpen te leveren. Want dat is precies waarvoor je ons inschakelt: om je te verrassen met uniek ontwerpen!

Eettafel kuipstoelen

volledige begeleiding

Van concept tot realisatie

Met duidelijke en concrete 3D-ontwerpen brengen we onze ontwerpvisie voor jouw interieurvraagstuk in beeld. Naast onze specialistische kennis van materialen werken we nauw samen met constructeurs, kostendeskundigen en aannemers om in een vroeg stadium de mogelijkheden helder te krijgen. We vragen offertes op bij alle betrokken partijen, zoeken naar de juiste match met leveranciers en maken een complete begroting. Want we houden van duidelijkheid.

Van concept tot realisatie bieden we volledige begeleiding bij ontwerpvraagstukken, waarbij we zorgen voor een zorgeloos traject voor jou. Of het nu gaat om een verbouwing of de inrichting van een kantoor, met enthousiasme en betrokkenheid verdiepen we ons in jouw uitdagingen en doelstellingen.

Op deze manier creëren we volledig woon- en werkomgevingen die aansluiten bij jouw behoefte of visie. Wij zijn klaar om de uitdaging aan te gaan! Jij ook?

Scroll naar boven